• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ne jedan, već 15 vereničkih prstenova: Viktoriji je Dejvid Bekam skoro svake godine darovao skupocene dragulje

Vreme čitanja: oko 5 min.

Menjavši svoj stil tokom godina, od mini "guči" haljina do niskog džinsa, preko "bodycon" midi haljina, Viktorija je svaku novu stilsku fazu proslavila novim svetlucavim prstenom

  • 0
Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia

Viktorija Bekam je u braku sa svojim mužem Dejvidom 24 godine i prema evidentnim dokazima poseduje više od jednog vereničkog prstena. Zapravo, njih 15.

Kada je proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam zaprosio bivšu spajsicu, 1998. godine, uradio je to sa markiz brušenim dijamantom na prstenu od žutog zlata. Ali priča se da Viktorija od tada dobija drago kamenje čija vrednost nije zanemarljiva.

Ubrzo nakon venčanja u Irskoj 4. jula 1999. godine, Viktorija je počela da nosi platinasti "prsten večnosti" na četvrtom prstu svoje leve ruke, i dok taj markiški brušeni kamen nesumnjivo ostaje najdragoceniji komad u njenoj kolekciji, modna kreatorka je tokom godina viđena kako nosi različito kamenje od dijamanata, rubina, smaragda i safira.

Menjavši svoj stil tokom godina, od mini "guči" haljina do niskog džinsa, preko "bodycon" midi haljina, Viktorija je svaku novu stilsku fazu proslavila novim svetlucavim prstenom.

Markiz brušeni dijamant

Za samu prosidbu, Dejvid je Viktoriji poklonio trokaratni markiz rezani dijamant na obruču od žutog zlata. Izveštavali su da je prsten koštao oko 85.000 dolara, u to vreme. Dana 25. januara 1998. Bekam je pokazala javnosti svoj prsten dok su ona i Dejvid objavili veridbu ispred hotela u Česteru.

Victoria Adams, David Beckham, Viktorija Adams, Dejvid Bekam Foto: Profimedia/Stenning Andrew / MirrorPix

Uoči svadbe para 1999. godine, Viktorija Bekam je nastavila da nosi prsten na raznim događajima, uključujući nekoliko nastupa sa grupom "Spice Girls".

Večni prsten

Oko 2001. godine, Bekam je izgleda zamenila svoj originalni verenički prsten za "prsten večnosti" sa belim dijamantima. Ona je izbliza pokazala novi prsten tokom potpisivanja svoje autobiografije, "Learning to Fly", u oktobru 2001.

Nastavila je da nosi prsten više od godinu dana pre nego što je prešla na svoj sledeći raskošni komad.

Smaragdno brušeni dijamantski prsten

U maju 2003. Bekam i njen muž oduševili su se na dodeli MTV filmskih nagrada kada su se pojavili u belom ansamblu. Međutim, Viktorijin zapanjujući prsten je privukao pažnju svih. Bivša spajsica se pohvalila ogromnim smaragdno brušenim dijamantom dok je hodala crvenim tepihom.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, David Beckham, Victoria Beckham Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kasnije te godine ponovo je viđena sa istim komadom nakita, kada je Dejvid Bekam primio OBE (Oficir Ordena Britanske imperije) od kraljice Elizabete II u Bakingemskoj palati.

Pink ovalni dijamantski prsten 

Dok je na jednoj zabavi 2004. godine položila ruku na Dejvidova leđa, fotografi su uočili novi ružičasti dijamantski prsten ovalnog sečenja. Dejvid je navodno poklonio Bekamovoj prsten za njen 30. rođendan, koji je u to vreme vredeo 1,1 milion dolara.

Dijamantski prsten kruškastog rezanja

Bekam se nije dugo držala istog prstena. Iako je nosila ružičasti dijamant tokom 2004. godine, pokazala je novi prsten dok je prisustvovala žurki povodom predstavljanja Akademije Dejvid Bekam u junu 2005.

Rečeno je da ga dijamant ima 17 karata, a obruč je sastavljen od sitnijih dijamanata. Nosila ga je na mnogim događajima 2005. godine, uključujući Milansku nedelju mode.

Smaragdno rezani žuti dijamantski prsten 

Bekam je uparila svoj elegantni bob sa potpuno novim prstenom 2006. godine.

Bekam je prvi put viđena da nosi novi prsten, sa žutim smaragdno brušenim dijamantom, juna 2006. dok je bodrila Dejvida tokom Svetskog prvenstva.

Dala je bolji uvid u prsten dok je prisustvovala Nedelji mode u Njujorku u septembru 2006, stavljajući svoj dragulj u središte dešavanja dok je prisustvovala reviji Marka Džejkobsa.

Smaragdni jastučasto sečeni dijamant

Bekam je još jednom oduševila kada je nosila smaragdni prsten u obliku jastuka. Ona je dala fotografima da ga fotografišu dok je prisustvovala godišnjoj zabavi fondacije Eltona Džona za AIDS u februaru 2007, uparivši prsten sa odgovarajućom smaragdnom narukvicom na desnom zglobu.

Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: Stewart Cook/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Viđena je kako nosi prsten u nekoliko drugih prilika te godine, uključujući i dodelu nagrada sportske industrije sa Dejvidom.

Još jedan smaragdni rezani dijamant

Iako joj je kosa postajala sve kraća, dijamanti su postajali sve veći. Početkom 2008. zvezda je nosila masivni dijamant u obliku kruške, ali ga je kasnije tokom godine zamenila za smaragdni brušeni dijamantski prsten.

Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prsten je nosila tokom Nedelje mode u Njujorku u septembru 2008, dok je prisustvovala modnoj reviji Marka Džejkobsa. Spojivši ceo izgled, uparila je prsten sa jednako svetlucavim minđušama.

Ovalni rubin

Bekamova je 2009. menjala više dijamanata iz svoje kolekcije.

Ali u skladu sa svojom tradicijom, u maju 2009. debitovala je sa novim prstenom dok je prisustvovala Met Gali. Rubinski prsten ovalnog reza bio je upečatljiv dodatak njenoj haljini.

Safirni prsten ovalnog sečenja

Bekam je kasnije te 2009. godine odlučila da voli plavu više od crvene. Krajem 2009. debitovala je sa novim prstenom na levom prstu, ovalnim safirom.

Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: Tom Belcher / Capital pictures / Profimedia

Viđena je kako nosi dragulj na Britanskim modnim nagradama u decembru 2009. i ponovo tokom raznih pojavljivanja 2010, uključujući Vanity Fair Oscar Party gde ga je u potpunosti izložila dok je stavljala kosu iza uha.

Zlatnoroze ovalni dijamantski prsten 

U februaru 2010, Bekam se pojavila sa nečim otmenijim: ovalnim zlatnoroze dijamantskim prstenom, kojeg je nosila na lansiranju svoje nove kolekcije, "Victoria Beckham Denim".

Victoria Beckham, Viktorija Bekam Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Za razliku od njenog ružičastog dijamanta iz 2004, ovaj je imao žuto-zlatni obruč.

Okrugli dijamantski prsten 

Tokom narednih pet godina, Bekamova je nastavila da reciklira svoje prethodne prstenove, sve do 2015. godine kada je debitovala sa okruglo brušenim dijamantskim prstenom koji je imao centralni i okolne dijamante.

Nosila ga je samo na nekoliko pojavljivanja pre nego što je prešla na svoj sledeći novi komad.

Prsten sa mesečevim kamenom

Samo nekoliko meseci kasnije, Bekam je debitovala sa jedinstvenim mesečevim kamenom dok je prisustvovala CFDA modnim nagradama 2015. u junu.

Da ne bi zasenila prsten, izabrala je potpuno crni izgled uz jednostavan manikir.

Dijamantski kvadratni prsten

U 2016, Bekam se vratila osnovama sa dijamantskim prstenom kvadratnog sečenja. Pokazala je svetlucavi komad na Kanskom filmskom festivalu dok je šetala crvenim tepihom. Noseći crno-beli kombinezon, uparila je prsten sa dve sjajne narukvice.

Žuti dijamantski prsten sa kvadratom 

Najnoviji dodatak njenoj kolekciji prstenova je žuti dijamantski prsten kvadratnog sečenja. Prvi put je počela da nosi prsten 2018. godine, uključujući razna pojavljivanja u Njujorku i Nedelji mode u Parizu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pohvalila se vereničkim prstenom, ali su svi gledali u nešto drugo: "Ovo je grozno"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica