• 9

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete povratilo na pod prodavnice, majku naterali da počisti: Da li je ovo ispravno?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opravdan postupak ili ne?

  • 9
wallmart, supermarket Foto: Shutterstock

Jedna mama je podelila mišljenje stotine korisnika nakon što je napisala da ju je radnica supermarketa „naterala“ da počisti povraćku svog sina nakon što mu je pozlilo na kasi.

Anonimna žena je rekla da je bila na šalteru supermarketa sa svojom decom kada je njenom dvogodišnjem sinu iznenada pozlilo; povraćao je po sebi i po podu blizu izlaza.

Ona je odmah pokušala da pomogne svom detetu i izvinila se osoblju supermarketa, koje je bilo svedok neprijatne situacije. Međutim, bila je šokirana kada je osoblje "insistiralo" da sama da počisti nered svog sina.

Mama je takođe rekla da je morala da se svađa sa dvoje dece dok je pokušavala da sredi nered i da je na kraju morala da skenira svoje namirnice dok je njen sin bio prekriven povraćkom.

- Počela sam da budem jako frustrirana i uznemirena, mada nisam bila nepristojna, izvinila sam se osoblju, a radnik se okrenuo prema meni i rekao da moram sama to da očistim - izjavila je, a prenosi "Dailymail".

Jedna polovina korisnika smatrala je da je neljubaznost osoblja prevršila svaku meru i da je empatija među ljudima nestala, dok je druga tvrdila da roditelji moraju da budu odgovorni za sopstvenu decu.

A šta vi mislite o ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Konferencija "Kragujevac- Grad po meri svake porodice": Važnost roditeljstva kao stuba celog društva

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Amela

    15. novembar 2023. | 17:35

    Naravno da je u redu! I da nisu insistirali trebala si sama da uzmes i ocistis to. Sta treba da se nekom okrece zeludac od tvog deteta ja sam majka i u takvoj situaciji ne bih ni sacekala da me bilo ko opomene.

    Podelite komentar

  • Suzana

    14. novembar 2023. | 19:29

    Strasno, mozda majka nije imala nekog da pricuva dete ( namirnice trebaju) Dosta puta se desavalo na Zlatiboru . Radnici sve lepo ociste.

    Podelite komentar

  • Caja

    15. novembar 2023. | 14:13

    Sramota da se tako ponasaju ,majka je moral da se posveti svom detetu,kome verovatno nije bilo dobro. Sram bilo radnike u tom super marketi.

    Podelite komentar