• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Praznični filmovi koje treba da odgledate sa decom: Uživajte u zajedničkom vremenu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Praznici su pravo vreme da se zbližite sa vašim mališanima

  • 0
filmovi, praznici, porodica, gledanje filmova, deca, roditelji Foto: Shutterstock/Evgeny Atamanenko

U vreme praznika akcenat je na vremenu koje provodimo sa porodicom i prijateljima. Tada upražnjavamo neke aktivnosti za koje možda tokom godine i nemamo previše vremena, a jedna od tih aktivnosti su i gledanje filmova.

Idealan žanr koji možete da odaberete jeste dečiji. U društvu mališana ćete uživati u vragolijama koje prave njihovi omiljeni junaci. U nastavku možete pročitati koji su to filmovi koje možete da pogledate u ovom prazničnom vremenu, piše "Simply well balanced".

1. Horton Hears a Who!

Zasnovano na popularnoj knjizi doktora Seusa sa pozitivnom porukom da se zalažete za one kojima je potrebna pomoć. Najbolje za uzrast 6+.

2. Odd Squad: The Movie

Agencija za rešavanje misterija će omogućiti vašoj deci da mućnu glavom i iskoriste matematičke veštine kako bi spasili grad od preuzimanja od strane Weird Team. Najbolje za uzrast 5+.

3. Adventures in Babysitting

Ovo je verzija popularnog istoimenog filma iz 1980-ih prilagođena deci. Klasične ludorije četvoro dece, rivalskih bebisitera i hitnog policijskog časa čine ovaj film još boljim od originala. Najbolje za uzrast 7+.

4. Ms. Bear

Jedan od najboljih animiranih porodičnih filmova koji je možda i potcenjen. Ovde ćete naići na priči o ljubavi i divnom uključivanju kulture Indijanaca. Cela porodica će voleti ovu priču i iskrenu poruku koju ona nosi. Najbolje za uzrast 6+.

lg televizori Foto: LG

5. Opposite Day

Ako je vašu decu zabavila komedija "Deca preuzimaju i vladaju svetom", onda će im se ovo dopasti. Iako je smešan i komičan, ovaj film skreće pažnju na to koliko je porodica važna, kao i potreba za odgovornošću. Najbolje za uzrast 7+.

6. A Goofy Movie

Pratite priču o Gufiju i Maksu koji su na pecanju doživeli razne ludorije. Sa odličnim zvučnim zapisom i dosta humora, ovo je savršen film u kome čak i tinejdžeri mogu da uživaju. Najbolje za uzrast 6+.

7. Ratatouille

Ovo je priča o Remiju, pacovu koji odbija da jede lošu hranu i želi samo najbolje obroke. Na kraju, on će pomagati kuvaru Linguiniju da napravi neverovatna jela koja će pomoći da njihov restoran vrati na mapu najboljih. Najbolje za uzrast 6+.

8. Finding Nemo

Najgori strahovi oca Marlina ostvaruju se kada njegovog sina Nema pokupi tim morskih biologa, a on završi u akvarijumu u jednoj zubnoj ordinaciji. Pratite priču o Marlinu dok traži sina uz pomoć Dori, još jedne ribe sa kratkotrajnim gubitkom pamćenja. Najbolje za uzrast 5+.

9. Mr. Troop Mom

Sa glumačkom postavom komičara, ovaj film govori o tati koji odlazi na putovanje da provede preko potrebno vreme sa ćerkom tinejdžerkom. Njihovo spajanje može poći naopako. Najbolje za uzrast 8+.

10. Homeward Bound

Ovo je priča o tri pripitomljena porodična ljubimca koji su na kraju izgubljeni u kalifornijskoj divljini i suočavaju se sa putovanjem kući. Ovo je film koji će vas naterati da se smejete, plačete i na kraju slavite radosno okupljanje porodice. Najbolje za uzrast 6+.

Hoćete li odgledati neki od ovih filmova?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sestre Marija i Marina Gobović o roditeljstvu i deci

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica