• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Majka izbacila ćerku na ulicu jer čeka sedmo dete pod njenim krovom: Ne daje za kiriju i preti tužbom

J. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tokom večere nekoliko dana kasnije, majka je rekla ćerki i zetu da imaju dva meseca da nađu novi dom, jer ona ne želi da se sedma beba rodi u ovoj kući

  • 1
baka Foto: Shutterstock

Majka je otkrila da je "izbacila" svoju ćerku, koja ima šestoro dece i sa njom živi bez finansijskog učešća u bilo čemu,  nakon što je saznala da je ponovo trudna i to na Badnje veče.

Korisnica "Redita" je opisala svoju nezgodnu situaciju na platformi i želela da zna da li je ona loša osoba jer je ćerku sa decom, u ranoj trudnoći izbacila na ulicu.

Ona je u svojoj objavi objasnila da njena ćerka ima 27 godina, da njeno najstarije det ima 10 godina, a najmlađe 11 meseci i da imaju tri različita oca, od kojih je jedan njen verenik koji takođe živi u kući.

Njena ćerka dobija finansijsku podršku od dvojice bivših partnera, a majka joj dozvoljava da živi bez stanarine kako bi ona uštedela za novi dom. U objavi je objasnila da ćerka radi pola radnog vremena, dok je njen verenik, sa kojim je već pet godina, kuvar sa punim radnim vremenom.

I uprkos tome što im je majka dozvolila da žive bez kirije, ćerka i dalje traži finansijsku pomoć, na primer novac za plaćanje svog telefonskog računa.

Ćerka živi sa mamom godinu i po dana jer je iseljena iz prethodnog boravišta. Kada je u pitanju smeštaj, ćerkina deca dele dve spavaće sobe na spratu, iako je majka priznala da je nemoguće smestiti šestoro dece u tako mali prostor.

Majka je takođe bila od pomoći kada je podizanje dece u pitanju. Što se tiče njene druge dece, svi imaju svoj dom, osim ove ćerke.

Tokom Badnje večeri, porodica je zajedno obedovala kada je ćerka objavila da će dobiti sedmo dete. Majka nije bila naročito srećna.

- Svi su bili uzbuđeni, ali ja sam se uplašila. To bi značilo još jedno dete u našoj maloj kući. Pogledala sam svog muža i mogla sam reći da se on oseća isto. Kasnije smo razgovarali i odlučili da ćemo morati da ih zamolimo da se isele.

Tokom večere nekoliko dana kasnije, majka je rekla ćerki i zetu da imaju dva meseca da nađu novi dom, jer ona ne želi da se sedma beba rodi u ovoj kući.

- Moja ćerka je počela da plače, govoreći da ne može da veruje da ću je izbaciti na ulicu zbog bebe, da je to potpuno nepravedno i da nema dovoljno vremena. Rekla sam joj da mi je žao. I meni je bilo bolno, ali ovi životni uslovi su bili nemogući.

Njena ćerka je tražila još vremena, u suprotnom je rekla da će otići na sud da pravno reši situaciju. Govorila je majci da će joj unučići postati beskućnici jer je ona sebična.

Ćerka je na "Fejsbuku" objavila da traži sobe za iznajmljivanje, napisavši da je trudna i da nema gde da ode, a da njenu porodicu nije briga za nju.

Iz očaja, majka je pitala korisnike "Redita" da li je pogrešila u svojoj odluci. Većina korisnika je bila na njenoj strani.

"Vaša ćerka i njen dečko moraju da odrastu i možda će im ovo biti životna lekcija", "Vaša ćerka ima bebe od svoje 16. godine. Ako do sada nije shvatila kako da ne zatrudni, nikada neće", "Ako je neko ovde sebičan, onda je to tvoja ćerka. Ko pri zdravoj pameti ima toliko dece koja nemaju načina da ih nahrani i udome bez pomoći", "Žao mi vas je i nadam se da ćete ostati jaki. Počnite tako što ćete svoju ćerku i zeta uputiti u socijalnu službu da vide koji su im resursi dostupni, jer je roditeljski bankomat odavno trebalo da se zatvori", bili su samo neki od komentara, kako prenosi "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Porodica

Komentari

  • Ana

    3. januar 2024. | 21:56

    Sacuvaj Boze,izrodi gomilu dece a nesposobna da brine o njima,pa ih dala mami na grbacu.

    Podelite komentar