• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mama i ćerka izgledaju kao sestre: "Moj dečko nas je pomešao, to je moglo biti zaista neprijatno"

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve slobodno vreme provode jedna s drugom

  • 0
Ketrin i Gabrijela Vigorito Foto: Instagram/catherinegalassovigorito

Jasno je da je odnos između mame i ćerke poseban, a kada je reč o Ketrin Vigorito (56) i njenoj ćerki Gabrijeli (23) - doslovno su nerazdvojne.

Svoje obaveze prilagođavaju prema onoj drugoj i imaju dosta zajedničkih aktivnosti, a jedna od njih je i - kupanje u soku od celera dva puta nedeljno. Da, dobro ste pročitali.

Zbog ovog "tretmana" one izgledaju mladoliko, posebno mama Ketrin kojoj tretman pomaže da izgleda dosta mlađe, neki kažu poput Gabrijeline bliznakinje, piše "Daily star". Iako je razlika između njih 33 godine, jako su slične, pa okolina često pomisli da su sestre.

- Volim kada ljudi to pomisle, to nam je kompliment - rekla je ćerka.

Ketrin i Gabrijela Vigorito Foto: Instagram/catherinegalassovigorito

Još dok je Gabrijela išla u srednju školu, dogodilo im se da su prvi put upitane da li su sestre. I od tada se ništa povodom toga nije promenilo. Oblačile su se isto pa je jednom prilikom Gabrijelin dečko prišao Ketrin i ne sluteći da joj je ona mama.

- Skoro nas je zamenio što je moglo biti baš neugodno. Zbunilo ga je to što smo isto bile obučene - objasnila je Gabrijela koja kaže da su se sada posle toliko godina navikle na mešanja i razne komentare.

Osim što nose istu odeću, nose i isti konfekcijski broj pa ih zato lako i pomešaju. Osim toga, Ketrin je jako negovana žena ali je uverena da za to nije zaslužena samo genetika već i neobičan ritual lepote, pomenuto kupanje u soku od celera.

- Dva puta nedeljno se kupamo u kupkama od celera jer oslobađa od stresa, a i korisno je za kožu. Leči telo i podiže energiju na viši nivo - rekla je Ketrin.

Dodaje da ih ova kupka dodatno spaja jer počinju da razmišljaju isto posle nje i ne mogu da podnesu da se razdvoje ni na par sati. Ipak, Gabrijela Ketrin i dalje posmatra kao majku, više nego kao prijateljicu, jer ona kuva, pušta mašinu i slično.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Rodila sam sebi najbolju drugaricu": Nina je mama troje dece, a izgleda kao tinejdžerka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica