• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sin Pirsa Brosnana živi kao beskućnik, krade toalet papir iz kafića: Zbog ovoga ga se otac odrekao

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kristofer Brosnan i sam je radio u Holivudu i bio asistent režije u mnogim Pirsovim filmovima

  • 0
Kristofer Brosnan Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kristofer Brosnan (51), sin slavnog glumca Pirsa Brosnana (71), nakon nekog vremena viđen je u javnosti.

Nakon što je uživao u doručku, kafi i razgovoru, Kristofer je primećen kako se vraća iz toaleta, dok se njegov prijatelj negde izgubio iz kadra. Kris je viđen i uslikan kako se hvata za džep farmerki kako bi uzeo rolne toalet papira koje je gurnuo u džep dok je bio u toaletu, a zatim ih je stavio u ranac koji je imao sa sobom kada je došao u lokal.

Mnoge je rastužio njegov zapušten i neprepoznatljiv izgled.

Usvojeni sin

Kristofer nije biološki sin Pirsa Brosnana. Njegovi biološki roditelji su Pirsova prva supruga Kasandra Haris i njen bivši suprug Dermot Haris. Pirs je usvojio Kristofera i njegovu sestru Šarlot 1986, nakon što je Dermot preminuo. Pet godina nakon umrla je i Kasandra, a zatim i Šarlot.

Međutim, Pirs i Kristofer danas nisu u dobrim odnosima. Glumac se distancirao od svog usvojenog sina zbog njegove zavisnosti i problema sa zakonom.

Zašto ga se odrekao

Kristoferova predoziranja i problemi s konzumacijom droge kao i sukobi sa zakonom razlog su nedostatka kontakta.

"Kristofer je još uvek jako izgubljen. Šokantno. Znam gde je, ali ima težak život. Mogu samo imati jaku veru i verovati da će se oporaviti. Iskušao je sve u ovoj porodici ali nikoga više od sebe. On zna kako da se izvuče, ali ne želi", prenosi Page Six da je 2005. rekao poznati glumac.

"Nikada ih se u potpunosti ne odrekneš, ali morao sam se odreći Kristofera. Morao sam mu reći: ‘Idi. Bavi se svojim životom ili umri.‘ Moje molitve su uz njega", dodao je Pirs.

Kristofer Brosnan Kristofer Brosnan, Šarlot i Pirs u mladosti Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ipak, 2022. godine je glumac svog usvojenog sina spomenuo u svojoj objavi za Dan očeva. "Moja je ljubav večna dragi sinovi, Paris, Dilan, Šon i Kristofer", napisao je tada.

Kristofer Brosnan i sam je radio u Holivudu i bio asistent režije u mnogim Pirsovim filmovima, kao što su "Sutra ne umire nikad" (1997), "Svet nije dovoljan" (1999) i "Robinzon Kruso" (1997), ali već dugo se o njemu ne zna mnogo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Džonu Turturo uručeno "Srce Sarajeva": Nagradu shvatam kao znak ohrabrenja da idem ka napred

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica