• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

O važnim ženama u životu Marije Kilibarde malo se toga zna: Osim njih i Banetova sestra raduje se ulozi tetke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko su tri novopečene tetke

  • 0
Marija Kilibarda, Muzej viskija Foto: Nikola Anđić

Voditeljka Marija Kilibarda porodila se 5. oktobra i na svet je donela devojčicu. Marija i njen partner Bane Vučelić odlučili su da svojoj naslednici daju ime Senja.

Osim Ljiljane Dragutinović, majke Kilibardinoog izabranika, koja se i javno obratila povodom unukinog rođenja, mezimicu porodice jedva su dočekale i Marijine rođene sestre, njena najveća životna podrška.

Marija ima dve sestre, Oliveru i Jovanu, koje su Mariji veliki oslonac u životu.

Olivera i Jovana se ne bave javnim poslom, Jovana je dizajner enterijera, a Olivera logoped, te ih javnost nikada nije imala prilike da ih upozna. Marija svojevremeno objavi pokoju zajedničku fotografiju svojih sestara i majke na društvenoj mreži "Instagram".

Ono što se može zaključiti sa tih fotografija jeste da neopisivo liče jedna na drugu.

A još jedna tetka se raduje dolasku novog člana familije - Banetova rođena sestra.

O Ani Vučelić ne znamo suviše, ali je poznato da je delimično krenula majčinim stopama.

Marijina zaova, lepa Ana je pozorišna rediteljka, a muž joj je ujedno i kolega - Veljko Mićunović, crnogorski reditelj. Mnogi komentarišu da je lepotu nasledila od mame, na fotografijama Marije Kilibarde smo lepu Anu mogli da vidimo više puta.

Ana Vučelić, ćerka uglednog političara i novinara Milorada Vučelića i proslavljene glumice Ljiljane Dragutinović, nasledila je umetnički duh od svoje majke. Ana je uspešna pozorišna rediteljka, a svoju karijeru gradi daleko od medijske pažnje. Ima dva sina.

Ljubav sa mužem Veljkom je započela nakon što je Ana raskinula sa poznatim glumcem Sergejem Trifunovićem, a pričalo se i o njenoj vezi sa Draganom Mićanovićem.

Iako Ana nije deo medijskog sveta, njena umetnička strast i posvećenost pozorištu čine je važnim delom kulturne scene, dok se njen brat Branislav, uz suprugu Mariju Kilibardu, sada raduje novoj ulozi - ulozi oca.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Marija Kilibarda za Ona.rs otkrila kako održava bujnu kosu i vitku liniju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica