• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ana Kendrik objasnila zašto je odlučila da se odrekne majčinstva: "Ja sam ona tetka sa mačkama bez dece"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica ističe da muškarci imaju jedan pristup porodici sa kojim se ona ne slaže, ali da o tome ništa ne govori jer je njoj i briga o mačkama problem

  • 0
Anna Kendrick Foto: Tanjug/AP

Glumica Ana Kendrik koja sebe naziva "tetkom sa mačkama bez dece", razgovarala je sa novinarima o tome zašto je odlučila da nema decu.

- Nedavno sam razmišljala o frazi koju sam čula da muškarci izgovaraju o svojoj želji da imaju decu u budućnosti, i palo mi je na pamet da zapravo nikada nisam čula ženu da kažu to. Obično će reći da žele da jednog dana par dece trči okolo, ali zaista mislim da nikada nisam čula ženu da to kaže! - premećuje i objašnjava zašto je to tako: - To oslikava određeni prikaz, zar ne? Idiličnu sliku kako dolaziš kući na kraju radnog dana i spuštaš svoju aktovku, praviš sebi koktel, a žena u haljini "Laure Ešli" je napolju u dvorištu i igra se sa dvoje dece obučene u belo.

I tu kaže da je problem.

- Hm, a gde ste vi u tome, gospodine? - pita se glumica: - Ne znam, postoji nešto u toj frazi što me stvarno nervira. To je kao kada čujem muževe da kažu da žele da "pomažu" sa decom. Iako su oba roditelja zaposlena.

Kendrick je takođe otkrila da želi da pokrene ovu temu i da podeli svoja razmišljanja sa drugaricama koje su majke, ali da ne oseća da je u stanju da to uradi.

- Uvek želim nešto da im kažem, a onda se zaustavim: "Pa, ja sam tetka sa mačkama bez dece. Neću da kažem ni reč".

Ranije ovog meseca, Ana je već pokrenula za The Guardian temu zašto nema decu, nakon što je američki potpredsednika JD Vens govorio o "ženama sa mačkama bez dece".

- Nikad ne razmišljam o tome da imam decu, pa pretpostavljam da trošim isto tako malo vremena na razmišljanje o tome kako da to iskoristim - našalila se  glumica i dodala da bi svako dete koje bi eventualno imala na kraju bila još jedna osoba koja bi morala da se bori "kada dođu ratovi za vodu"; - Evo najboljeg argumenta zašto nemam decu! Lakše zaspim sa težinom mačke na sebi. Ali nisam dovoljno odgovoran da imam mačku. Neko bi zaista trebalo da napravi mačku robota koja prede i "pleše" šapicama, a onda pomislim - pa čekaj, ako nisam ni za mačke, ko bi meni poverio dete? 

(Ona.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ko je zapravo Vjera Mujović: Glumica za Ona.rs o predstavama i motivima za bavljenje glumom i naukom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica