• 0

Leto i dalje traje. Ponuda koja se ne propušta!

More koje budi, more koje dišemo, more kojim se odmaramo

  • 0
Slovenska plaža Foto: Promo

Septembar mesec samo što nije, Budva je Vaša omiljena destinacija, a Hotelska grupa Budvanska rivijera, najveća hotelska grupa u Crnoj Gori je za Vas pripremila posebne ponude. Naše Turističko naselje "Slovenska plaža" vas čeka da zajedno stvaramo uspomene. Septembarsko sunce greje i dušu i telo.

Turističko naselje Slovenska plaža

U srcu Budve nalazi se hotelski kompleks Slovenska plaža, koji svojom lepotom i originalnim konceptom već dugi niz godina privlači turiste iz celog sveta.

Okupana zelenilom i plavetnilom, TN Slovenska plaža je oaza za mir i odmor. Izgrađena u stilu malog grada šarmantne arhitekture, plavih mediteranskih škura, širokih bulevara, sa deset vila koje nose nazive mediteranskog bilja, pruža sve uslove za spokoj kakav ste zamišljali. Uz raznovrsne hotelske sadržaje – otvorene bazene, restorane, barove, salone lepote, teniske terene, zabavne i rekreativne aktivnosti, Turistički rizort "Slovenska plaža" je vaš izbor za sadržajan i nezaboravan odmor.

Hotel se lokacijski nalazi na samoj plaži, a do Starog grada Budve vam treba svega 10 minuta hoda, kroz bajkovitu obalu gde ćete šetajući sresti ribare koji na koči nude raznovrsnu ribu za prodaju, a susrešćete se i sa kulturom i istorijom grada, uz mnoštvo caffe-barova, restorana sa nacionalnom kuhinjom, klubova...

Budva je grad kom se vraćamo, Budva je mesto koje poznajemo, Budva je srdačnost i ljubaznost. Zadovoljstvo će nam biti da uživate u odmoru koji ste dočekali, a naše osoblje je tu da vam ga učini nezaboravnim.

Odlučili smo da obradujemo sve koji su svoj odmor planirali krajem avgusta i početkom septembra u TN "Slovenska plaža". Odobravamo 10% popusta za boravke od 25.08. do kraja sezone za minimum 5 noćenja. U pratnji dve odrasle osobe jedno dete do 10 godina na zajedničkom ležaju ima besplatan boravak, drugo dete od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju ostvaruje 50% popusta.

Više informacija o ponudama hotelskog kompleksa Slovenska plaža možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja