• 0

Zlatiborska Gold gondola: Poseta u oktobru kao u jeku sezone

Svi žele da iskoriste maksimum od Miholjskog leta

  • 0
Gold gondola Zlatibor

Foto: Mateja Beljan

Proteklog vikenda Gold gondola je bila mesto za odmor i uživanje brojnih turista koji su iskoristili Miholjsko leto da se provozaju najdužom gondolom na svetu.

- Lepo vreme produžilo je letnju sezonu na Zlatiboru, pa su ovog vikenda redovi na početnoj i krajnjoj stanici Gold gondole bili neuobičajeno dugački. Iako je gondola tokom oktobra u izmenjenom režimu rada, za protekla dva vikenda, na naše veliko zadovoljstvo, gondolom se vozilo 5500, putnika što je na nivou avgustovskog proseka kada se vozilo od 1500 do 1800 putnika - kazala je za RINU, Bojana Božanić, direktor JP Gold Gondola Zlatibor.

Sunčano vreme u oktobru i vožnja panoramskom gondolom bili su savršeni spoj za posetu Zlatiboru, predah od svakodnevice, a među putnicima bili su posetioci iz Srbije i regiona.

Osim uživanja u nesvakidašnjem pogledu iz kabina gondole mnogi su iskoristili priliku da se odmore na Torniku i uživaju u vožnji tjubingom na međustanici, na Ribničkom jezeru, dok su ljubitelji fotografije istraživali nove instagramične tačke na trasi gondola.

(Rina/Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja