U Novom Bečeju se kuva najbolji pasulj u Srbiji: Kuvari su nam otkrili tajne koje vredi znati

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Dragudavac
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bitno

    30. jul 2023 | 13:14

    Juče bila gulašijada u Roandi 1000 ljudi,prelepo

  • Penzioner

    30. jul 2023 | 09:29

    Ko je jeo pasulj u Titovoj vojsci zna šta je pasulj dodaje se i sveže meso.

  • Sabina

    30. jul 2023 | 08:43

    Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.