U Novom Bečeju se kuva najbolji pasulj u Srbiji: Kuvari su nam otkrili tajne koje vredi znati

Gastronomska fešta pokraj Tise u srpskom San Remu okupila je više od 30 ekipa vrsnih kulinara iz cele Srbije koji su pripremali najpopularnije ovdašnje jelo koje vole sve generacije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • bitno

    30. jul 2023 | 13:14

    Juče bila gulašijada u Roandi 1000 ljudi,prelepo

    Podelite komentar

  • Penzioner

    30. jul 2023 | 09:29

    Ko je jeo pasulj u Titovoj vojsci zna šta je pasulj dodaje se i sveže meso.

    Podelite komentar

  • Sabina

    30. jul 2023 | 08:43

    Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.

    Podelite komentar