U Novom Bečeju se kuva najbolji pasulj u Srbiji: Kuvari su nam otkrili tajne koje vredi znati

 

Komentari

  • bitno

    30. jul 2023. | 13:14

    Juče bila gulašijada u Roandi 1000 ljudi,prelepo

    Podelite komentar

  • Penzioner

    30. jul 2023. | 09:29

    Ko je jeo pasulj u Titovoj vojsci zna šta je pasulj dodaje se i sveže meso.

    Podelite komentar

  • Sabina

    30. jul 2023. | 08:43

    Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.

    Podelite komentar

  • А суха

    30. jul 2023. | 07:34

    Јарчевина ??!То ништа јели??!

    Podelite komentar

  • Dragan

    30. jul 2023. | 06:30

    Boze me sacuvaj!!!N.Becej porediti sa San Remom.Ne mozete uci u N.Becej,nigde pokoseno,prljavo,ulice zapustene niko ne kosi travu,sramota.Samo centar odrzavaju,jer tamo su dogadjanja.A pasulj zna svako da skuva!!!

    Podelite komentar

  • Dragudavac

    29. jul 2023. | 22:36

    Jel vi kuvate pasulj ili paprikaš?

    Podelite komentar

  • #

    29. jul 2023. | 22:12

    pored crnog i belog luka može i praziluk (samo beli deo)

    Podelite komentar

  • baba smilja iz darosave

    29. jul 2023. | 22:10

    obavezno dodati 1 supenu kašiku začina suve majčine dušice u pasulj dok se kuva.

    Podelite komentar

  • 534

    29. jul 2023. | 22:06

    Sad kad nam je otkrio Ameriku možemo da pravimo pasulj.

    Podelite komentar