U Novom Bečeju se kuva najbolji pasulj u Srbiji: Kuvari su nam otkrili tajne koje vredi znati
Gastronomska fešta pokraj Tise u srpskom San Remu okupila je više od 30 ekipa vrsnih kulinara iz cele Srbije koji su pripremali najpopularnije ovdašnje jelo koje vole sve generacije
Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.
Boze me sacuvaj!!!N.Becej porediti sa San Remom.Ne mozete uci u N.Becej,nigde pokoseno,prljavo,ulice zapustene niko ne kosi travu,sramota.Samo centar odrzavaju,jer tamo su dogadjanja.A pasulj zna svako da skuva!!!
bitno
Juče bila gulašijada u Roandi 1000 ljudi,prelepo
Podelite komentar
Penzioner
Ko je jeo pasulj u Titovoj vojsci zna šta je pasulj dodaje se i sveže meso.
Podelite komentar
Sabina
Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.
Podelite komentar
А суха
Јарчевина ??!То ништа јели??!
Podelite komentar
Dragan
Boze me sacuvaj!!!N.Becej porediti sa San Remom.Ne mozete uci u N.Becej,nigde pokoseno,prljavo,ulice zapustene niko ne kosi travu,sramota.Samo centar odrzavaju,jer tamo su dogadjanja.A pasulj zna svako da skuva!!!
Podelite komentar
Dragudavac
Jel vi kuvate pasulj ili paprikaš?
Podelite komentar
#
pored crnog i belog luka može i praziluk (samo beli deo)
Podelite komentar
baba smilja iz darosave
obavezno dodati 1 supenu kašiku začina suve majčine dušice u pasulj dok se kuva.
Podelite komentar
534
Sad kad nam je otkrio Ameriku možemo da pravimo pasulj.
Podelite komentar