Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.
Boze me sacuvaj!!!N.Becej porediti sa San Remom.Ne mozete uci u N.Becej,nigde pokoseno,prljavo,ulice zapustene niko ne kosi travu,sramota.Samo centar odrzavaju,jer tamo su dogadjanja.A pasulj zna svako da skuva!!!
bitno
Juče bila gulašijada u Roandi 1000 ljudi,prelepo
Podelite komentar
Penzioner
Ko je jeo pasulj u Titovoj vojsci zna šta je pasulj dodaje se i sveže meso.
Podelite komentar
Sabina
Kada sam pročitala da se druga voda prolije-baci.U kojoj se nalazi tkzv.škrob pa i sami intenzivni ukusi pasulja.Koji isto tako daje gustoću pasulju.Nema potrebe dalje čitati.
Podelite komentar
А суха
Јарчевина ??!То ништа јели??!
Podelite komentar
Dragan
Boze me sacuvaj!!!N.Becej porediti sa San Remom.Ne mozete uci u N.Becej,nigde pokoseno,prljavo,ulice zapustene niko ne kosi travu,sramota.Samo centar odrzavaju,jer tamo su dogadjanja.A pasulj zna svako da skuva!!!
Podelite komentar
Dragudavac
Jel vi kuvate pasulj ili paprikaš?
Podelite komentar
#
pored crnog i belog luka može i praziluk (samo beli deo)
Podelite komentar
baba smilja iz darosave
obavezno dodati 1 supenu kašiku začina suve majčine dušice u pasulj dok se kuva.
Podelite komentar
534
Sad kad nam je otkrio Ameriku možemo da pravimo pasulj.
Podelite komentar