• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

ZA LJUBITELJE ANTALIJSKE OBALE, EVO ODLIČNE SUGESTIJE: Na plaži, u blizini Kemera, Ultra All Inclusive usluga

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kemer je odmaralište u Turskoj, na svega 42 km udaljenosti južno od Antalije i danas je važan turistički centar i letovalište sa brojnim hotelima i modernom marinom. Ime Kemer na turskom jeziku znači pojas, a ovo mesto je dobilo to ime zahvaljujući reci koja protiče kroz njega i izgleda kao pojas

  • 0
1A Travel Foto: Promo/ 1A Travel

Pre samo 20 godina ovde su bila nepregledna stabla narandži, a na ove plantaže se nastavljala borova šuma. Bilo je tek nekolicina kuća, koje su se jedva uočavale među tim plantažama. Kako je rastao broj turista, Turska se prilagođavala i napravila plan za izgradnju letovališta. Ovo je danas nesumnjivo jako lepo i moderno letovalište, ali je i uspelo da sačuva prirodnu lepotu. Naime, pored brojnih hotelskih i poslovnih zgrada, izgrađeno je i dosta parkova, a drvo narandže se i delje može naći na svakom koraku.

Ako vam leto deluje daleko, a odmor vam je već sada prekopotreban, i ne pristajete na manje od mora, toplog peska i mnogo sunčanih sati, predlažemo da što pre rezervišete svoj odmor u Egiptu, ali osim Hurgade, od sad možete birati i Marsu Alam destinaciju koja postaje sve popularnija, a shvatićete i zašto kada je posetite.

Na oko 44 kilometara od aerodroma u Antaliji, u mestu Beldibi, u blizini Kemera, nalazi se Sunland Resort Hotel 5* koji je otvoren 2007.godine, a renoviran 2020. godine i ima površinu 12 000m2. Hotel ima ukupno 262 sobe. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 6 barova, diskoteka, cafe house , otvoreni i zatvoreni bazen. Za decu tu je zatvoreni i otvoreni dečiji bazen.

Hotel ima 80m dugu plažu sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna.

Sunland Resort Hotel 5* ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Gostima su na raspolaganju i 2 à la carte restorana (turski i italijanski), 6 barova (Pool bar, Iskele Bar, Snack Bar, Lobby bar, Garden bar, Vitamin bar), diskoteka i Cafe house. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Agencija „1 A Travel“ u svojoj ponudi ima brojne, slobodno možemo reći, najlepše hotele Turske, a na vama je da izaberete koji je idealan za vaš odmor. Osim Turske, u ponudi agencije za ovu sezonu su i Egipat i Tunis.

Kada su u pitanju Tunis i Antalijska regija, ove godine su u ponudi termini sa polascima iz Niša, osim iz Beograda, pa oni kojima više odgovara let iz Niša ili datum polaska, imaju alternativu.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja. Kad smo već kod želja, znamo da se one posebno ispunjavaju u vreme Nove godine i Božića, pa možda da poželite Maldive, Sejšele, Mauricijus ili Zanzibar, a mi ćemo vam pomoći da se ostvare lako i brzo. Neka vam nova godina počne na mestu o kom maštate duže vreme ili svoju porodicu obradujte putovanjem na neku od ovih egzotičnih destinacija.

Rezervaciju možete napraviti i online sami iz udobnosti svog doma. Za sva pitanja, detaljne informacije, pa i rezervacije, posetite zvanični sajt ili pozovite call centar 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja