• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

PODELI DOBAR UKUS: Ovako je bilo na takmičenju najmaštovitijih recepata (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manifestacija "Podeli dobar ukus” finalni je deo on-line konkursa "Najslađa poslastica", u okviru kojeg su, od 15. do 29. jula, ljubitelji slatkih poslastica slali recepte svojih omiljenih slatkiša, a koju je podržala kompanija "Imlek"

  • 0

Kompanija "Imlek" podržala je slatko takmičenje najmaštovitijih recepata "Podeli dobar ukus" koje je održano u sredu 30. jula u TC Stadion.

Manifestacija "Podeli dobar ukus” finalni je deo on-line konkursa "Najslađa poslastica", u okviru kojeg su, od 15. do 29. jula, ljubitelji slatkih poslastica slali recepte svojih omiljenih slatkiša.

Za svoje recepte, talentovani majstori kulinarstva, koristili su proizvode Moja Kravica KUHINJICA, koji su već odavno neizbežan sastojak najslađih poslastica. Stručni žiri sačinjen od profesionalnih kuvara imao je težak zadatak da od mnogo sjajnih recepata izabere tri najbolja.

Foto: Promo Foto: Promo

Pobednici ovog konkursa nagrađeni su vrednim nagradama i "Imlekovim" poklon paketima, kao i pobednik najkreativnije maske, za maskenbal koji je organizovan tokom ovog dogadjaja.

Najmlađe posetice manifestacije "Imlek" je zasladio ukusima "Moja Kravica milk shake" a posetioce tržnog centra osvežio Jogood proizvodima i iznenadio različitim poklonima.

(Telegraf.rs/Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti