Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Marinko
Pita sa zeljem ili spanacem je zakon
Mic
Divan tekst
toni
Realno jelo se bezveze. Jeste da je bilo zdravje nego danas zbog nepostojanja aditiva i raznih dodataka kao hormona itd. Ali zamisljam tezak fizicki rad i pasulj, kupus, proja i slicno... Mogu misliti koliko je narod samo u mesu oskudevao zato sto je bilo skuplje nego danas. Takodje moze neko da objasni kako se odrzavalo meso u 19. veku kada nije bilo frizidera i zamrzivaca- da li se sve usolilo i dimilo ili?