• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bambi paketići za đake prvake!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kompanija Bambi, zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala đake prvake iz sedamdeset škola širom zemlje

  • 1

Kompanija Bambi, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, nastavila je ove godine društveno odgovornu akciju „Povratak u školu” podelom slatkih paketića đacima prvacima u osnovnoj školi „Despot Stefan Lazarević“ na Zvezdari.

Sa ciljem da podstakne napredak i razvoj najmlađih članova zajednice, kompanija će oko 4.500 đaka iz sedamdeset škola sa teritorije cele Srbije obradovati Bambi slatkim paketićima.

Foto: Promo Foto: Promo

- Kroz akciju „Povratak u školu“ kompanija Bambi nastavlja niz društveno odgovornih aktivnosti koje pre svega imaju za cilj pomoć najmlađim članovima naše zajednice. Naša kompanija posvećena je obezbeđivanju što boljih uslova života i školovanja najmlađih, pomaganju najugroženijem stanovništvu i razvoju lokalne zajednice u kojoj posluje - izjavio je Nemanja Brković, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Bambi i dodao:

Foto: Promo Foto: Promo

- Posebno nam je značajna i podrška državnih intitucija, u ovom slučaju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje nam pomažu u pronalaženju i sprovođenju naših aktivnosti širom zemlje. Zajedno sa Ministarstvom nastavićemo da sarađujemo kako bismo zajedničkim snagama pomogli deci svih uzrasta na teritoriji cele Srbije.

Foto: Promo Foto: Promo

- Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, već drugu godinu zaredom sa kompanijom “Bambi” realizuje ovu akciju u kojoj će 4.000 učenika prvog razreda, širom Srbije dobiti poklon pakete. Društveno odgovorne kompanije, kao što je Bambi, čije su aktivnosti usmerene prema deci i mladima i na ovaj način doprinose unapređivanju obrazovanja i kvalitenijih uslova njihovog odrastanja - rekla je dr Slavica Jašić, rukovodilac grupe za poslove osnovnog obrazovanja i vaspitanja Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i apelovala:

Foto: Promo Foto: Promo

- Pozivam i ostale društveno odgovorne kompanije da se uključe i da svojim akcijama, poput uređenja školskih dvorišta, opremanjem sportskih sala, nabavkom kompjutera pomognu celokupnoj zajednici i doprinesu razvoju obrazovanja i vaspitanja u Srbiji.

Foto: Promo Foto: Promo

„Povratak u školu“ je akcija kompanije Bambi koja ima za cilj da obezbedi prvacima neophodne materijale za početak školovanja i ulepša im prve školske dane. Za đake prvake iz sedamdeset osnovnih škola širom zemlje, obezbeđene su sveske i školski materijal, ali i neodoljiva Plazma, Juhu čokoladice i Plazma sendvič.

(Telegraf.rs / Promo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Lena

    15. oktobar 2014. | 15:37

    E pa u Arilje je jedna jedina osnovna skola i prvaci nisu dobili paketic

    Podelite komentar