• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jeo je u Meku i, verovali ili ne, smršao! Evo i kako (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li volite brzu hranu? Ako je odgovor "da", imamo dobre vesti za vas! Možda će vam zvučati neverovatno, ali postoji i fast-fud dijeta pomoću koje možete da smršate

  • 6

Skoro svi mi volimo brzu hranu, ali je često izbegavamo da ne bismo nabacili suvišne kilograme. Međutim, ovaj učitelj je uspeo da smrša čak 27 kilograma, a jeo je samo u Mekdonaldsu.

Dijeta koja je zaludela svet

Džon Cisna, učitelj iz Ajove, jeo je samo u MekDonaldsu 90 dana. Zahvaljujući tom eksperimentu, smrašao je 27 kilograma i dobio posao kao zaštitno lice ovog restorana brze hrane.

Dijeta je individualna stvar

Budući da je učitelj, on na svojim predavanjima, ipak, ne promoviše brzu hranu, ali pošto je otkrio fast-fud dijetu, ističe da postoje i zdrave opcije u restoranima koji služe ovu vrstu hrane.

- Možete jesti bilo šta, ali bitno je da potrošite unete kalorije. Uživajte u hrani na koji god način želite - rekao je Džon.

Foto: Facebook/JohnCisna Foto: Facebook/JohnCisna

On je sa svojim studentima isplanirao "fast-fud dijetu", plan ishrane koji se sastojao od tri obroka dnevno koji su ukupno iznosili oko 2.000 kalorija.

Profesor se nije opredelio samo na salate koje restoran nudi, već su hamburgeri, dupli čizburgeri i ostali poznati "džank" obroci bili sastavni deo njegovog isplaniranog jelovnika. Jedina dodatna aktivnost kojom se bavio bilo je hodanje u trajanju od 45 minuta, 4-5 puta nedeljno.

Foto: Facebook/JohnCisna Foto: Facebook/JohnCisna

Nivo holesterola u krvi snizio se za jednu trećinu - sa 249 na 170 mg/dl, dok je nivo takozvanog "lošeg holesterola" (LDL) palo sa 173 mg/dl na 113 mg/dl.

Foto: Facebook/JohnCisna Foto: Facebook/JohnCisna

Neobičnoj dijeti podvrgao se kako bi dokazao ono što su mnogi od nas odavno znali - da je sve moguće sve dok se pridržavamo ograničenja od 2.000 kalorija dnevno i poštujemo preporuke za unošenje hranljivih materija od vitalnog značaja.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Anonimus

    12. maj 2015. | 12:42

    Zvonko Bogdan

    Podelite komentar

  • Miki

    12. maj 2015. | 14:13

    Realnost je u stvari drugacija od prikazane ova slika mora da se prati sa desne strane na levo onda se vidi ucinak mekdonaldsa na njegovu liniju :D.

    Podelite komentar

  • milica

    12. maj 2015. | 22:15

    Mozda slike idu obrnutim redom.od poslednje do prve?!

    Podelite komentar