• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

DA LI STE VIDELI SENSATION KARAVAN? Trenutno krstari Srbijom!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne propustite senzaciju u Kruševcu, Nišu i Leskovcu!

  • 0

Ukoliko ste prošlog vikenda imali sreće da se u pravom trenutku nađete na pravom mestu, sigurno ste bili iznenađeni prizorom koji ste mogli da vidite. Kolona automobila veselih boja iz kojih se čula glasna muzika i delio hladan Sensation, izazvala je pažnju prolaznika.

Sensation karavan je krstario ulicama Beograda, Novog Sada, Čačka, Kraljeva i Kragujevaca i zaustavljao se na neočekivanim mestima. Oduševljeni prolaznici osvežili su se ledenim napitkom Sensation Asia i tako, bar na trenutak, senzacionalno rashladili vreo dan.

Vesela družina Sensation karavana  je prenela pozitivne vibracije i  razbila monotoniju sparnih dana u gradovima. Ali, Sensation karavan se ne zaustavlja, u toku avgusta njegove sledeće stanice su Kruševac, Niš i Leskovac.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko vas je Sensation karavan slučajno zaobišao, nikako nemojte da propustite da popijete osvežavajuće piće SENSATION u dva egzotična ukusa Asia i India, koje sadrži prosečno 19 kalorija na 100 ml. Ukusi limete i kiwana na krilima zmaja sa boce odvešće vas sa prvim gutljajem u daleku Aziju, dok će vam kombinacija grejpfruta i pomorandže u osvežavajućim mehurićima mineralne vode dočarati ukuse šarene Indije.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti