Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Čiča-deda
Odlično je iumikropećnici nasuvo.
Podelite komentar
Brano
Nemlatite dzaba. Najbolja zimska hrana je krme.
Podelite komentar
Vlasnik Model S
Ne treba ni 5 minuta da se kuva. Maksimalno 3. Može u vodi ali kratko. I po završetku kuvanja ga ne treba ostaviti tako nego ga preliti hladnom vodom da prekine dalje kuvanje usled unutrašnje temperature. Može i da se sipa malo istopljenog putera ili margarina. Manji komadi, manje kuvani su ukusniji. Probajte - ništa vam neće biti. Povrće je daleko ukusnije kada se ne prekuva na srpski način. Pregledao sam kada sam video kako to rade drugi. Tako je bolja je i boranija, grašak, brokoli, asparagus (zaboravih srpski naziv, "špargla" možda).
Podelite komentar