Evo zašto je prokelj najbolja zimska hrana!

Komentari

  • Čiča-deda

    17. decembar 2015. | 18:34

    Odlično je iumikropećnici nasuvo.

    Podelite komentar

  • Brano

    17. decembar 2015. | 18:26

    Nemlatite dzaba. Najbolja zimska hrana je krme.

    Podelite komentar

  • Vlasnik Model S

    17. decembar 2015. | 11:03

    Ne treba ni 5 minuta da se kuva. Maksimalno 3. Može u vodi ali kratko. I po završetku kuvanja ga ne treba ostaviti tako nego ga preliti hladnom vodom da prekine dalje kuvanje usled unutrašnje temperature. Može i da se sipa malo istopljenog putera ili margarina. Manji komadi, manje kuvani su ukusniji. Probajte - ništa vam neće biti. Povrće je daleko ukusnije kada se ne prekuva na srpski način. Pregledao sam kada sam video kako to rade drugi. Tako je bolja je i boranija, grašak, brokoli, asparagus (zaboravih srpski naziv, "špargla" možda).

    Podelite komentar