OLGINE TORTE SU SAVRŠENE: Uz recept i vi možete da postanete omiljeni poslastičar (FOTO)
Ruska poslastičarka Olga Noskova proslavila je svoj Instagram profil neobičnim mramornim tortama u kojima bukvalno možete da se ogledate.
Izgledaju toliko savršeno da bi nam bilo žao da ih pojedemo!
Pitate se kako se pravi ova savršena staklena glazura? Iza ove fantastične glazure krije se ovaj recept: 20 g želatina u prahu, 120 g vode, 300 g glukoze, 300 g šećera, 150 ml vode, 200 ml kondenzovanog mleka, 300 g čokolade (bele, mlečne ili tamne) i jestiva boja za hranu.
NAJNOVIJI TREND U POSLASTIČARSTVU: Neverovatne svemirske torte (FOTO)
Priprema se tako što prvo želatin rasvorite u vodi, a glukozu, šećer i vodu skuvate. Sklonite sa vatre i dodajte želatin, kondenzovano mleko, pa čokoladu i mešajte sve dok ne uklonite sve mehuriće. Masu podelite pa obojite bojama kojim želite.
Mramorni efekat postiže se prelivanjem glazura različite boje preko jedne torte.
Otkad je internet poludeo za ovim tortama, porasla je i potražnja, pa sada Olgine torte naručuju za sve moguće prilike.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Crazy North
Inženjerski rad, sve da i nije ukusno, izgleda prelepo!
Podelite komentar
GG
Vise mi se svidja reforma, Vasina ili doboš torta!
Podelite komentar
ella.fr
sve je ovo lepo i neka je ,al torta sa plazmom je torta sa plazmom nije bitno cak ni koji recept, a ovo iznad je samo smuckan zelatin sa bojama .
Podelite komentar