OLGINE TORTE SU SAVRŠENE: Uz recept i vi možete da postanete omiljeni poslastičar (FOTO)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
dragica jovanovic
Pravila sam glazure po njenom receptu i pravo savrsenstvo je ukusa iboje.Kada budete probali, marcipan i fondan glazure vam vise nece pasti na pamet da koristite.Naostrite se strpljenjem i decijom radoznaloscu i SRECNO !!!
Kaja
Meni ove torte spolja deluju otrovno, a iznutra žilavo. Ne sumnjam da su za amerikance pojam, ali kod nas se u torte stavljaju i orasi, fil, šlag, čokolada, voće... daleko prirodniji i bolji sastojci nego što su želatin i veštačka boja.
ella.fr
sve je ovo lepo i neka je ,al torta sa plazmom je torta sa plazmom nije bitno cak ni koji recept, a ovo iznad je samo smuckan zelatin sa bojama .