OLGINE TORTE SU SAVRŠENE: Uz recept i vi možete da postanete omiljeni poslastičar (FOTO)

 ≫ 

Komentari

  • dragica jovanovic

    9. septembar 2017. | 19:22

    Pravila sam glazure po njenom receptu i pravo savrsenstvo je ukusa iboje.Kada budete probali, marcipan i fondan glazure vam vise nece pasti na pamet da koristite.Naostrite se strpljenjem i decijom radoznaloscu i SRECNO !!!

    Podelite komentar

  • Kaja

    19. maj 2016. | 13:04

    Meni ove torte spolja deluju otrovno, a iznutra žilavo. Ne sumnjam da su za amerikance pojam, ali kod nas se u torte stavljaju i orasi, fil, šlag, čokolada, voće... daleko prirodniji i bolji sastojci nego što su želatin i veštačka boja.

    Podelite komentar

  • ella.fr

    14. maj 2016. | 17:41

    sve je ovo lepo i neka je ,al torta sa plazmom je torta sa plazmom nije bitno cak ni koji recept, a ovo iznad je samo smuckan zelatin sa bojama .

    Podelite komentar

  • Crazy North

    14. maj 2016. | 09:34

    Inženjerski rad, sve da i nije ukusno, izgleda prelepo!

    Podelite komentar

  • GG

    14. maj 2016. | 02:04

    Vise mi se svidja reforma, Vasina ili doboš torta!

    Podelite komentar