OLGINE TORTE SU SAVRŠENE: Uz recept i vi možete da postanete omiljeni poslastičar (FOTO)

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika dragica jovanovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dragica jovanovic

    09. septembar 2017 | 19:22

    Pravila sam glazure po njenom receptu i pravo savrsenstvo je ukusa iboje.Kada budete probali, marcipan i fondan glazure vam vise nece pasti na pamet da koristite.Naostrite se strpljenjem i decijom radoznaloscu i SRECNO !!!

  • Kaja

    19. maj 2016 | 13:04

    Meni ove torte spolja deluju otrovno, a iznutra žilavo. Ne sumnjam da su za amerikance pojam, ali kod nas se u torte stavljaju i orasi, fil, šlag, čokolada, voće... daleko prirodniji i bolji sastojci nego što su želatin i veštačka boja.

  • ella.fr

    14. maj 2016 | 17:41

    sve je ovo lepo i neka je ,al torta sa plazmom je torta sa plazmom nije bitno cak ni koji recept, a ovo iznad je samo smuckan zelatin sa bojama .