KAKO SU NAŠE BAKE I DEKE KUVALI KAFU: Ukus nije ni približno sličan kafi koju pijete danas! (RECEPT)
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
BASA
Onaj kvalitet kafe , nema veze sa ovom kafom ! Danas , SOJA , je sastavni element kafe ! A , po svim pokazateljima soja je stetna za sve uzraste, o tome su pisale I nase novine !
Podelite komentar
Analitičar
To je bio drugi kvalitet,a našu uvoznici kuouju najjeftinije vijetnamsko smeće
Podelite komentar
Galenzza
Grci u hladnu vodu dodaju kafu i secer. Mnogo lepsi ukus.
Podelite komentar