Onaj kvalitet kafe , nema veze sa ovom kafom ! Danas , SOJA , je sastavni element kafe ! A , po svim pokazateljima soja je stetna za sve uzraste, o tome su pisale I nase novine !
Vodu ne treba pustiti da proključa, to je osnovno kod kuvanja dobre kafe. Znači otprilike kada krenu oni mali mehurići da se pojavljuju (par trenutaka pre ključanja) tada skinuti džezvu sa vatre, ringle...
I ja tako kuvam ali zato sto mi je mala dzezva,da ne bi iskipelo.Bolje da ste napisali kako su nasi roditelji pili kafu.Svako je u kuci imao masinicu za kafu i vrteli bi po 10min da samelju kafu.To je bio i miris i ukus.
u okolini sombora je beogradska firma koja uvozi i distribuira kafu ugovorila za svoje potrebe proizvodnju 100 hektara graska,na sastanku su rekli da to ide u sastav kafe,naravno rec je o proteinskom grasku,koji se koristi u stocarstvu
BASA
Onaj kvalitet kafe , nema veze sa ovom kafom ! Danas , SOJA , je sastavni element kafe ! A , po svim pokazateljima soja je stetna za sve uzraste, o tome su pisale I nase novine !
Podelite komentar
Analitičar
To je bio drugi kvalitet,a našu uvoznici kuouju najjeftinije vijetnamsko smeće
Podelite komentar
Galenzza
Grci u hladnu vodu dodaju kafu i secer. Mnogo lepsi ukus.
Podelite komentar
vlada
Vodu ne treba pustiti da proključa, to je osnovno kod kuvanja dobre kafe. Znači otprilike kada krenu oni mali mehurići da se pojavljuju (par trenutaka pre ključanja) tada skinuti džezvu sa vatre, ringle...
Podelite komentar
Nefer
Ni blizu,vode za kafu se kuċa u posebnoj ponudi a ne u džezvi
Podelite komentar
Branka Davico
@Nefer
TACNO
Podelite komentar
Timok
I ja tako kuvam ali zato sto mi je mala dzezva,da ne bi iskipelo.Bolje da ste napisali kako su nasi roditelji pili kafu.Svako je u kuci imao masinicu za kafu i vrteli bi po 10min da samelju kafu.To je bio i miris i ukus.
Podelite komentar
milan
u okolini sombora je beogradska firma koja uvozi i distribuira kafu ugovorila za svoje potrebe proizvodnju 100 hektara graska,na sastanku su rekli da to ide u sastav kafe,naravno rec je o proteinskom grasku,koji se koristi u stocarstvu
Podelite komentar
Mika
@milan
Stavljaju i soju, i ko zna sta jos.
Podelite komentar
Bojana
Iliti na nacin na koji se i danas kuva kafa -_-
Podelite komentar
Vlajko
Zasto nema grand i don kafa da se kupi u zrnu? Zato sto u mlevenu stavljaju svasta i prodaju nam ,ali ja to ne kupujem bre.
Podelite komentar
alfa...!
@Vlajko
A što onda brekćeš................
Podelite komentar
Miloš
??
Podelite komentar