Ručak za samo 20 minuta: Punjeno belo meso sa suvim vratom

  • 0

Ručak koji će sve oduševiti i isprazniti tanjire danas može da bude punjeno belo meso.

Za današnji ručak predlažemo vam da pripremite ovo ukusno belo meso. Sve što vam treba je:

- 6 parčića belog mesa,

Piletina, Pileće grudi, Belo meso, Meso, Zaleđeno meso, Zamrznuto meso, Odleđivanje, Ishrana Foto-ilustracija: Profimedia

- 200g svinjskog vrata,

- jedna krem supa od pečuraka,

- 2 kašike masti,

- so i začinsko bilje po ukusu.

Isecite tanko šnicle, izlupajte belo meso čekićem, posolite i dodajte začine. Na svaku šniclu stavite po nekoliko pačeta suvog vrata. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama.

Svaki smotuljak uvaljajte u krem supu od pečuraka i to u prah iz kesice. Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta, okrećite sa obe strane dok blago ne porumeni i služit euz bareno povrće.

(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti