Ručak za samo 20 minuta: Punjeno belo meso sa suvim vratom
Ručak koji će sve oduševiti i isprazniti tanjire danas može da bude punjeno belo meso.
Za današnji ručak predlažemo vam da pripremite ovo ukusno belo meso. Sve što vam treba je:
- 6 parčića belog mesa,
- 200g svinjskog vrata,
- jedna krem supa od pečuraka,
- 2 kašike masti,
- so i začinsko bilje po ukusu.
Isecite tanko šnicle, izlupajte belo meso čekićem, posolite i dodajte začine. Na svaku šniclu stavite po nekoliko pačeta suvog vrata. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama.
Svaki smotuljak uvaljajte u krem supu od pečuraka i to u prah iz kesice. Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta, okrećite sa obe strane dok blago ne porumeni i služit euz bareno povrće.
(Telegraf.rs/stvarukusa.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.