Posni gulaš sa pečurkama i krompirom
To što postite ne znači da ne možete sebi da pripremite gulaš, ali posni.
Za ovo ukusno posno jelo potrebno vam je:
![sampinjoni sampinjoni](https://xdn.tf.rs/2018/04/13/7-sampinjoni-460x0.jpg)
- 1kg pečuraka;
- 1 šolja ulja:
- jedna zelena paprika;
- 2 velike glavice crnog luka;
- 4 paradajza;
- supena kašika aleve paprike;
- so po ukusu;
- biber po ukusu;
- veza peršuna;
- 10 manjih krompira.
![Varivo od krompira Varivo od krompira](https://xdn.tf.rs/2016/12/18/Varivo-od-krompira-460x0.jpg)
Operite i isecite pečurke na listiće, paprike na tanke kriške, a luk na tanak polumesec. Oljuštite i isecite paradajz na male kriške.
Ugrejte ulje i propržite luk i papriku 3-4 minuta na tihoj vatri. Dodajte pečurke i propržite još toliko. Dodajte paradajz, alevu papriku i biber, ostavite da se kuva 15 minuta, poklopljeno, na tihoj vati dok ne ostane na masti.
Oljuštite krompir i skuvajte u posoljenoj vodi 20 minuta. Servirajte gulaš sa pečurkama tako što ukrasite kuvanim krompirom i pospete sitno iseckanim peršun.
(Telegraf.rs/bonapeti.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Hiljadu lepih čajnika
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
MNE
Gulas moze biti samo govedji, sve ostalo se ne moze zvati gulasom!
Podelite komentar