Recept za najukusniju picu koju ćete ikada probati otkriva najpoznatiji kuvar na svetu Džejmi Oliver
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Miladin
Meni je smešno kad pročitam ove komentare. Kao prvo čovek treba da zna da napravi pizu pa onda da komentariše. Ja mogu da dam komentar zato što 40 godina pravim pizzu a više od 30 godina u talijanskoj kuhinji pozdrav
Nenad
A so, fali so, ovo bre neslano!
Aaa
😂...e ovaj je namlatio pare na praznu slamu,al' bukvalno...