Ako nema kvasca: Lepinja iz tiganja se jednostavno priprema, a iznenađujuće je ukusna
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Biljka
A moze i ovako: 500 gr brasna Prasak za pecivo Kasicia sode bikarbone, so Malo mlake vode Pomesati brasno, prasak za pecivo, so soda bikarbona napraviti udubljenje u posudi od tih sastojaka, sipati mlaku vodu uz postepeno mesanje rukom do god ima brasna. Da ne bude niti retko a ni gusto. Posuti brasnom radnu povrsinu, pa dalje mesiti dobro, iprekriti krpim i ostaviti da se odmara dok se rerna dobro ne zagreje. Smanjiti temperaturu rerne, a testo koke je bilo na radnoj povrsini okrenuti na gore , premazati uljem pimesano sa malo vode i jos malo osraviti da odstoji, par minuta,, prebaciti u okrugli pleh i peci na 180 stepeni. Prijatno!
Podelite komentar
Licemerka
Arapi tako jedu...
Podelite komentar