Ako nema kvasca: Lepinja iz tiganja se jednostavno priprema, a iznenađujuće je ukusna

Komentari

  • Biljka

    25. mart 2020. | 16:21

    A moze i ovako: 500 gr brasna Prasak za pecivo Kasicia sode bikarbone, so Malo mlake vode Pomesati brasno, prasak za pecivo, so soda bikarbona napraviti udubljenje u posudi od tih sastojaka, sipati mlaku vodu uz postepeno mesanje rukom do god ima brasna. Da ne bude niti retko a ni gusto. Posuti brasnom radnu povrsinu, pa dalje mesiti dobro, iprekriti krpim i ostaviti da se odmara dok se rerna dobro ne zagreje. Smanjiti temperaturu rerne, a testo koke je bilo na radnoj povrsini okrenuti na gore , premazati uljem pimesano sa malo vode i jos malo osraviti da odstoji, par minuta,, prebaciti u okrugli pleh i peci na 180 stepeni. Prijatno!

    Podelite komentar

  • Licemerka

    25. mart 2020. | 14:58

    Arapi tako jedu...

    Podelite komentar