Ovako se pravi najbolji južnjački domaći ajvar: Provereni recept koji nema konkurenciju
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Domacica jesam
So, paprika, ulje, nista vise, nikakvi patlidzani, provereno
Goran
Najbolji je LESKIVAČKI DOMAĆI AJVAR! PROVRRENO! Šaljem teglu da orobate. Dajte adresu.
Gordana
Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?