≫ 

Ovako se pravi najbolji južnjački domaći ajvar: Provereni recept koji nema konkurenciju

 ≫ 

Prste da poližeš

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Domacica jesam

    26. septembar 2023 | 00:43

    So, paprika, ulje, nista vise, nikakvi patlidzani, provereno

    Podelite komentar

  • Goran

    13. septembar 2020 | 23:20

    Najbolji je LESKIVAČKI DOMAĆI AJVAR! PROVRRENO! Šaljem teglu da orobate. Dajte adresu.

    Podelite komentar

  • Gordana

    13. septembar 2020 | 23:08

    Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?

    Podelite komentar