Ovako se pravi najbolji južnjački domaći ajvar: Provereni recept koji nema konkurenciju
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Domacica jesam
So, paprika, ulje, nista vise, nikakvi patlidzani, provereno
Podelite komentar
Goran
Najbolji je LESKIVAČKI DOMAĆI AJVAR! PROVRRENO! Šaljem teglu da orobate. Dajte adresu.
Podelite komentar
Gordana
Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?
Podelite komentar