≫ 

Ovako se pravi najbolji južnjački domaći ajvar: Provereni recept koji nema konkurenciju

 ≫ 

Prste da poližeš

Komentari

  • Domacica jesam

    26. septembar 2023. | 00:43

    So, paprika, ulje, nista vise, nikakvi patlidzani, provereno

    Podelite komentar

  • Goran

    13. septembar 2020. | 23:20

    Najbolji je LESKIVAČKI DOMAĆI AJVAR! PROVRRENO! Šaljem teglu da orobate. Dajte adresu.

    Podelite komentar

  • Gordana

    13. septembar 2020. | 23:08

    Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?

    Podelite komentar

  • RPKL

    13. septembar 2020. | 23:05

    Još 2011 Leskovčani su zaštitili ajvar u Ženevi zajedno sa italijanima i slovencima.Tada je ajvar ocenjen najvećim ocenama u Toskani u gradu Siena. Sertifikat u RPK Leskovac.

    Podelite komentar

  • Radoje

    13. septembar 2020. | 22:57

    Sve sem Leskovačkog su falsifikati

    Podelite komentar

  • Goca

    13. septembar 2020. | 22:56

    Svi su počeli da kopiraju "leskovačli domaći ajvar"! Ubedljivo je najbolji.

    Podelite komentar

    • 3. oktobar 2020. | 04:33

      Danica

      @Goca

      Ako se lepo spremi svaki je lep. Ne vidim razliku izmedju Niškog, Vranjskog itd. Grad ne radi nego ruke

      Podelite komentar

  • Stevica

    13. septembar 2020. | 22:55

    Samo "Leskovački domaći ajvar"iz Usruženja proizvodjača u Leskovcu je najbolji ajvar.Zaštićen i registrovan u Ženevi.

    Podelite komentar

  • kuvar

    13. septembar 2020. | 08:52

    Samo onaj koji nije pravio ajvar nezna koliki je to poso,,Zagrejano ulje se stavlja na kraju

    Podelite komentar

  • Ivan

    12. septembar 2020. | 05:02

    Gde ovi juznjaci znaju praviti ajvar kada papriku koju proizvode sva je GMO samo sto vise pesticida da bude sto veca a kvalitet nula(0), bitna kolicina i kilaza.

    Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 11:01

      Tajfun

      @Ivan

      Lupas za medalju

      Podelite komentar

    • 13. septembar 2020. | 21:07

      N

      @Ivan

      A vi SEVERNJACI znate recept?!!!!!

      Podelite komentar

  • Jagodinka

    12. septembar 2020. | 00:56

    @Vranjanka,niste dobro pročitali recept,lepo piše da se paprike ispeku,ne znam šta tu nije jasno.

    Podelite komentar

  • Vranjanka

    11. septembar 2020. | 23:35

    To nije pravi ajvar, ajvar se pravi od.pecenih paprika, ulja i soli i ljutih paprika, ko voli ljuto. Sve drugo je imitacija ajvara.

    Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 08:42

      Dunja

      @Vranjanka

      Pod hitno kod optičara sestro slatka

      Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 09:52

      sneza

      @Vranjanka

      Valjda znas da citas sta ti nije jasno

      Podelite komentar

  • Fali

    11. septembar 2020. | 23:20

    A di je patlidzan?!

    Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 11:03

      534

      @Fali

      U kanti za smeće.

      Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 11:42

      Ne fali

      @Fali

      Ovo je ajvar, patlidzan ide u pindzur ili pindjur.

      Podelite komentar

  • Ja

    11. septembar 2020. | 22:25

    Svi kupovni su isti. Ljuski od paprike ima previse. Niko nece da cisti. Najbolji je ajvar kad sami napravimo pa makar i na ringli

    Podelite komentar

  • Ana

    11. septembar 2020. | 20:49

    U ajvar treba dodati i malo šećera a ulje zagrejati da počne da ,,cvrči" i onda ga sipati u ajvar kad je na pola pržen.

    Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 07:11

      Aca No1

      @Ana

      Zašto trpati šećer u sve? Kuvani paradajz, majonez, razni sosevi, kečapi, sve je počelo da ima ukus pekmeza. Još i u ajvar natrpaj šećer, pa da završimo.

      Podelite komentar

    • 12. septembar 2020. | 08:06

      Biljka

      @Ana

      Ne mora da se stavi secer. Secer se stavlja samo ukoliko ima paradajza zbog kiseline da ne smeta zelucu. Ovde ide samo paprika. Probacu i na ovaj nacin. Sto da ne?

      Podelite komentar

  • Von Manštajn

    11. septembar 2020. | 19:31

    Najbolji su Ajvari-Baš Ajvar i Podravka, u domaći uvjek nađem dlaku:(

    Podelite komentar

    • 11. septembar 2020. | 22:09

      remix

      @Von Manštajn

      Gde se nadje dlaka to je domaći a sve ostalo je hemija koja spži sve

      Podelite komentar

    • 11. septembar 2020. | 22:10

      E

      @Von Manštajn

      Zbogom pameti!!!

      Podelite komentar

    • 13. septembar 2020. | 22:50

      Gojko

      @Von Manštajn

      🤣

      Podelite komentar