Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?
Još 2011 Leskovčani su zaštitili ajvar u Ženevi zajedno sa italijanima i slovencima.Tada je ajvar ocenjen najvećim ocenama u Toskani u gradu Siena.
Sertifikat u RPK Leskovac.
Gde ovi juznjaci znaju praviti ajvar kada papriku koju proizvode sva je GMO samo sto vise pesticida da bude sto veca a kvalitet nula(0), bitna kolicina i kilaza.
Zašto trpati šećer u sve? Kuvani paradajz, majonez, razni sosevi, kečapi, sve je počelo da ima ukus pekmeza. Još i u ajvar natrpaj šećer, pa da završimo.
Ne mora da se stavi secer. Secer se stavlja samo ukoliko ima paradajza zbog kiseline da ne smeta zelucu. Ovde ide samo paprika. Probacu i na ovaj nacin. Sto da ne?
Domacica jesam
So, paprika, ulje, nista vise, nikakvi patlidzani, provereno
Podelite komentar
Goran
Najbolji je LESKIVAČKI DOMAĆI AJVAR! PROVRRENO! Šaljem teglu da orobate. Dajte adresu.
Podelite komentar
Gordana
Kada bi kupivali ajvar,koji bi kupili:Podravkin,Bakinu tajnu,makedonski,bugarski(od polupečene ili kuvane paprike sa ljuskom) ili Leskovački (4,kg paprike=1kg ajvara)?
Podelite komentar
RPKL
Još 2011 Leskovčani su zaštitili ajvar u Ženevi zajedno sa italijanima i slovencima.Tada je ajvar ocenjen najvećim ocenama u Toskani u gradu Siena. Sertifikat u RPK Leskovac.
Podelite komentar
Radoje
Sve sem Leskovačkog su falsifikati
Podelite komentar
Goca
Svi su počeli da kopiraju "leskovačli domaći ajvar"! Ubedljivo je najbolji.
Podelite komentar
Danica
@Goca
Ako se lepo spremi svaki je lep. Ne vidim razliku izmedju Niškog, Vranjskog itd. Grad ne radi nego ruke
Podelite komentar
Stevica
Samo "Leskovački domaći ajvar"iz Usruženja proizvodjača u Leskovcu je najbolji ajvar.Zaštićen i registrovan u Ženevi.
Podelite komentar
kuvar
Samo onaj koji nije pravio ajvar nezna koliki je to poso,,Zagrejano ulje se stavlja na kraju
Podelite komentar
Ivan
Gde ovi juznjaci znaju praviti ajvar kada papriku koju proizvode sva je GMO samo sto vise pesticida da bude sto veca a kvalitet nula(0), bitna kolicina i kilaza.
Podelite komentar
Tajfun
@Ivan
Lupas za medalju
Podelite komentar
N
@Ivan
A vi SEVERNJACI znate recept?!!!!!
Podelite komentar
Jagodinka
@Vranjanka,niste dobro pročitali recept,lepo piše da se paprike ispeku,ne znam šta tu nije jasno.
Podelite komentar
Vranjanka
To nije pravi ajvar, ajvar se pravi od.pecenih paprika, ulja i soli i ljutih paprika, ko voli ljuto. Sve drugo je imitacija ajvara.
Podelite komentar
Dunja
@Vranjanka
Pod hitno kod optičara sestro slatka
Podelite komentar
sneza
@Vranjanka
Valjda znas da citas sta ti nije jasno
Podelite komentar
Fali
A di je patlidzan?!
Podelite komentar
534
@Fali
U kanti za smeće.
Podelite komentar
Ne fali
@Fali
Ovo je ajvar, patlidzan ide u pindzur ili pindjur.
Podelite komentar
Ja
Svi kupovni su isti. Ljuski od paprike ima previse. Niko nece da cisti. Najbolji je ajvar kad sami napravimo pa makar i na ringli
Podelite komentar
Ana
U ajvar treba dodati i malo šećera a ulje zagrejati da počne da ,,cvrči" i onda ga sipati u ajvar kad je na pola pržen.
Podelite komentar
Aca No1
@Ana
Zašto trpati šećer u sve? Kuvani paradajz, majonez, razni sosevi, kečapi, sve je počelo da ima ukus pekmeza. Još i u ajvar natrpaj šećer, pa da završimo.
Podelite komentar
Biljka
@Ana
Ne mora da se stavi secer. Secer se stavlja samo ukoliko ima paradajza zbog kiseline da ne smeta zelucu. Ovde ide samo paprika. Probacu i na ovaj nacin. Sto da ne?
Podelite komentar
Von Manštajn
Najbolji su Ajvari-Baš Ajvar i Podravka, u domaći uvjek nađem dlaku:(
Podelite komentar
remix
@Von Manštajn
Gde se nadje dlaka to je domaći a sve ostalo je hemija koja spži sve
Podelite komentar
E
@Von Manštajn
Zbogom pameti!!!
Podelite komentar
Gojko
@Von Manštajn
🤣
Podelite komentar