Gotove za tili čas, a preukusne: 4 jednostavna sastojka su potrebna za pripremu kobasica u vinu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Vesna
"Bogato a jeftino". Malo morgen. Gde da nađeš dobru a jeftinu kobasicu? Ako računate ovo đubre što su ga krstili kao srpska kobasica, a što se pravi od ko zna čega, to nemojte ni kučetu da dajete da jede ako ga volite. Kvalitetna kobasica od mesa košta prekoko 600 dinara kg., a to je kilo ipo mesa. Sa tolikim mesom i nešto dodataka može da se napravi mnogo kvalitetnije jelo nego što su pijane kobasice.
tea
samo treba naci ukusnè kobasice.