Gotove za tili čas, a preukusne: 4 jednostavna sastojka su potrebna za pripremu kobasica u vinu
Bogat obrok, a jeftin - da moguće je. Pripremite jedinstvene "pijane kobasice" kojima niko ne odoleva, a za gurmane će biti čest obrok.
Sastojci:
- 500 g kobasica
- 2 glavice crnog luka
- 2 čena belog luka
- 10-15 ml belog vina
Priprema:
U dubljem tiganju, na ulju ispržite kobasice. Izvadite kobasice i u tiganj sitno naseckajte beli i crni luk i propržite, a zatim dolijte vino i vratite kobasice u tiganj. Ostavite da se krčkaju oko 10 minuta.
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: ANKETA: Kako se Srbi provode na adventu u Temišvaru?
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Vesna
"Bogato a jeftino". Malo morgen. Gde da nađeš dobru a jeftinu kobasicu? Ako računate ovo đubre što su ga krstili kao srpska kobasica, a što se pravi od ko zna čega, to nemojte ni kučetu da dajete da jede ako ga volite. Kvalitetna kobasica od mesa košta prekoko 600 dinara kg., a to je kilo ipo mesa. Sa tolikim mesom i nešto dodataka može da se napravi mnogo kvalitetnije jelo nego što su pijane kobasice.
Podelite komentar
tea
samo treba naci ukusnè kobasice.
Podelite komentar