• 3

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gotove za tili čas, a preukusne: 4 jednostavna sastojka su potrebna za pripremu kobasica u vinu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripremaju se jednostavno

  • 3
Foto: Youtube/Printscreen/ Free to Cook

Bogat obrok, a jeftin - da moguće je. Pripremite jedinstvene "pijane kobasice" kojima niko ne odoleva, a za gurmane će biti čest obrok.

Sastojci:

  • 500 g kobasica
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 čena belog luka
  • 10-15 ml belog vina

Priprema:

U dubljem tiganju, na ulju ispržite kobasice. Izvadite kobasice i u tiganj sitno naseckajte beli i crni luk i propržite, a zatim dolijte vino i vratite kobasice u tiganj. Ostavite da se krčkaju oko 10 minuta.

Prijatno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Vesna

    17. novembar 2020. | 18:15

    "Bogato a jeftino". Malo morgen. Gde da nađeš dobru a jeftinu kobasicu? Ako računate ovo đubre što su ga krstili kao srpska kobasica, a što se pravi od ko zna čega, to nemojte ni kučetu da dajete da jede ako ga volite. Kvalitetna kobasica od mesa košta prekoko 600 dinara kg., a to je kilo ipo mesa. Sa tolikim mesom i nešto dodataka može da se napravi mnogo kvalitetnije jelo nego što su pijane kobasice.

    Podelite komentar

  • tea

    17. novembar 2020. | 17:59

    samo treba naci ukusnè kobasice.

    Podelite komentar