Gotove za tili čas, a preukusne: 4 jednostavna sastojka su potrebna za pripremu kobasica u vinu

Pripremaju se jednostavno

Komentari

  • Vesna

    17. novembar 2020. | 18:15

    "Bogato a jeftino". Malo morgen. Gde da nađeš dobru a jeftinu kobasicu? Ako računate ovo đubre što su ga krstili kao srpska kobasica, a što se pravi od ko zna čega, to nemojte ni kučetu da dajete da jede ako ga volite. Kvalitetna kobasica od mesa košta prekoko 600 dinara kg., a to je kilo ipo mesa. Sa tolikim mesom i nešto dodataka može da se napravi mnogo kvalitetnije jelo nego što su pijane kobasice.

    Podelite komentar

    • 17. novembar 2020. | 21:36

      Ang

      @Vesna

      Pa i jeste jeftino, da ne može jeftinije!! Nego ste vi i vecina naroda u Srbiji siromasni ispod svakog nivoa!! I nazalost navikli na to ocigledno. Žao mi vas je. Znajte da ovaj portal citaju razni ljudi,, pa mora da ima recepata i za one koji zive normalan zivot.. a ne samo da ekonomisu do smrti! Ima ljudi koji zive zivot, a ne zivotare. Isprali su mozak narodu od devedesetih jos, da tako bedno mora da se zivi! Borite se da i vama ovo bude jeftino, trazite svoja prava, ili napustite drzavu u potrazi za boljim, a ne da samo pristajete na takav zivot!!

      Podelite komentar

  • tea

    17. novembar 2020. | 17:59

    samo treba naci ukusnè kobasice.

    Podelite komentar