Božić je nezamisliv bez tradicionalnog specijaliteta: Pripremite podvarak po starinskom receptu

Podvarak savršenog ukusa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Sale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milica

    07. januar 2021 | 23:41

    Sto se hrane tice, Bozic je nezamisliv bez Bozicne pecenice. Naravno i sarma. A przen kiseli kupus mi ne treba ni regularnim danima a kamolu 7.januara. Bez obzira sto ga ja ne volim, prvi put cujem da je to tradicija za Bozic a ne pecenica koja se pece na Badnje vece pa se onda pripuca pri okoncanju. A kolje se na tucindan 5og januara. Kakav crni podvarak.

  • Sale

    07. januar 2021 | 14:02

    Sta ce mi podvarak pored prasetine i janjetine

  • Lejla

    07. januar 2021 | 13:58

    Raštan...