Prave se lako, a ostaju sveže i sledećeg dana: Mekane "Pamuk" kiflice kojima niko ne može da odoli
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
J....
1kg brasna 500mll mleka 500gr sira i 2 jajeta za nadev 2 jajeta i 1 belance Kockica kvasca. 1 margarin (pre stavljanja u rernu narendisati preko kiflica) Kasicica soli Kasicica secera 2dl zejtina Kvasac rastopiti u mlako mleko dodati secer i 2 kasike brasna .ostaviti da krene..u brasno izmesati so onda dodati 2 jajeta i belance mleko sa kvascem i zejtin.sve to umesiti da bude glatko.odmah podeliti na 8 loptica.odmah krenuti sa razvlacenjem loptica oklagijom.krug podeliti na 8 trougla filovati nadevom(500gr sira i 2 jajeta) i redjati u tepsiju jedna uz drugu .kad sve poredjate odozgo narendisati pola margarina i gurnuti u zagrejanu rernu na 220.peci dok lepo ne porumene.prijatno
Podelite komentar