≫ 

Prave se lako, a ostaju sveže i sledećeg dana: Mekane "Pamuk" kiflice kojima niko ne može da odoli

 ≫ 

Ako tražite način kako da obradujete svoja nepca, na pravom ste mestu

Komentari

  • J....

    13. mart 2021. | 16:35

    1kg brasna 500mll mleka 500gr sira i 2 jajeta za nadev 2 jajeta i 1 belance Kockica kvasca. 1 margarin (pre stavljanja u rernu narendisati preko kiflica) Kasicica soli Kasicica secera 2dl zejtina Kvasac rastopiti u mlako mleko dodati secer i 2 kasike brasna .ostaviti da krene..u brasno izmesati so onda dodati 2 jajeta i belance mleko sa kvascem i zejtin.sve to umesiti da bude glatko.odmah podeliti na 8 loptica.odmah krenuti sa razvlacenjem loptica oklagijom.krug podeliti na 8 trougla filovati nadevom(500gr sira i 2 jajeta) i redjati u tepsiju jedna uz drugu .kad sve poredjate odozgo narendisati pola margarina i gurnuti u zagrejanu rernu na 220.peci dok lepo ne porumene.prijatno

    Podelite komentar