• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prste da poližeš: Specijalitet srpske kuvarice od koga ćete momentalno ogladneti

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte samo kako dobro izgleda

  • 4

Srpska kuvarica je pripremila jelo od koga će vam krenuti voda na usta. Reč je o hrskavim svinjskim rebrima sa ukusnim, slatkim krompirom - čuveni pauflek na srpski način.

Za pripremu ovog ukusnog jela, potrebno je 1,5 svinjskog mesa (deo stomaka koji se inače koristi za pravljenje slanine), biber, so i slatki krompirići.

Pogledajte kako izgleda priprema ovog specijaliteta u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Deka

    25. jun 2021. | 20:23

    Ja dok ne probam lava za mene je prase kralj zivotinja

    Podelite komentar

  • 1111

    25. jun 2021. | 19:28

    Ja seljak vise volim s raznja. A krompir ili ti kompirI ( akcenat na poslednje I) ne gi jedem

    Podelite komentar

  • Mihailović

    25. jun 2021. | 18:43

    Jeste super za jesti, ali,ali... Sve je dobro dok smo zdravi, ali stakvom ishranom? Mnogo je problema sa srcem,i druge bolesti, previše jedemo prasiće,teško se odričemo nezdrave ishrane...Finci su bili najbolesnija nacija u Evropi,prešli su na zdraviju ishranu i sada su najzdraviji...Oni, i ne samo oni, čude se kad dođu u Srbiju koliko je u obroku mesa, jedu,vole i oni ali vratiće se kući i opet jesti zdraviju hranu...

    Podelite komentar