Da li ste za jedan "zlatni" odrezak?! Vlasnik restorana odlučio da pozlati svoja jela

 ≫ 
  • 0

Nema šta neće kuvari iz svih krajeva sveta da izmisle!

Na "zlatnom meniju" sada se našao i odrezak. Ovo parče mesa jedno je od najpopularnijih u Kolumbiji. A vlasnik jednog restorana u Bogoti odlučio je i da ga pozlati.

Prvo ga kuva preko 15 sati na tihoj vatri, a onda prekrije tankim slojem 24-karatnog zlata.

Prste da poližeš, zar ne?!

Ali nije to jedino zlatno što postoji na meniju. Pogledajte u dnu teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti