Da li ste za jedan "zlatni" odrezak?! Vlasnik restorana odlučio da pozlati svoja jela
≫
Nema šta neće kuvari iz svih krajeva sveta da izmisle!
Na "zlatnom meniju" sada se našao i odrezak. Ovo parče mesa jedno je od najpopularnijih u Kolumbiji. A vlasnik jednog restorana u Bogoti odlučio je i da ga pozlati.
Prvo ga kuva preko 15 sati na tihoj vatri, a onda prekrije tankim slojem 24-karatnog zlata.
Prste da poližeš, zar ne?!
Ali nije to jedino zlatno što postoji na meniju. Pogledajte u dnu teksta.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Najtačniji horoskop za april Aleksandre Bjeljac
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.