Recept za Karađorđevu šniclu kao iz kafane: Jedan neizostavan sastojak čini je posebnom

   ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ivica M

    20. novembar 2023 | 19:41

    Pravi Micin recept za Karasjordjevu sniclu, predviđa baren krompir i boraniju kao prilog. Ali pošto to retko ljudi jedu, sem fanatika zdrave ishrane, a nekako ne ide ova šnicla (kajmak i meso), sa zdravljem, pa još pržena u ulju... Prešlo se na pomrit. Iskreno, on joj više i pristaje... Spremao sam je kao original od junetine, nekada sa svinjskim butom, ili plećka...svakako je dobra (sem pilece, to je već mazohizam). Umesto kajmaka, mOze i topljivi kačkavalj danas, 60-ih nije ga bilo u ovim oblicima. Bitno je da se ne razmota tokom prženja u dubokom ulju i preporučujem dupli poh (belo brašno, jaja, prezle, pa opet jaja, prezle..). Onda je prava...ako i malo iscuri kajmaka (ili sira), još mi da smeK... Super je. Hvala Mićo, majstor ste! Smrt fašizmu-sloboda narodu! ;)

    Podelite komentar

  • Nenad

    23. avgust 2021 | 23:42

    A jeste li videli kako se isto jelo sa teletinom zove u Sarajevu,,Karahadziahmetova snicla, Ja otvorio jelovnik i kad sam to video,samo sam ga zatvorio i izasao iz kafane,

    Podelite komentar

  • Ana

    23. avgust 2021 | 14:56

    Ima još jedan naziv za tu šniclu, DEVOJACKI SAN

    Podelite komentar