Recept za domaću sarmu iz rerne: Brže se sprema, a ukus joj je neodoljiv
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
🌞
Stvar ukusa. Ja ne dinstam meso.🤷♀️
Podelite komentar
BZ
U Bosni ne jedu svinjetinu ali u RS da.
Podelite komentar
Slavko
Tako se SRPSKA SARMA ne kuva! Tako kuvaju u Bosni i Hrvatskoj! Kod nas se izdinsta ( proprzi) ista kolicina crnog Luka koliko ima i mesanog ( 60 % GOVEDJEG I 40% SVINJSKOG) mlevenog mesa, pa se u to doda 100g mesanog isitnjenog povrca, Sargarepa, Praziluk, Celer, Beli Luk...( ako je meso 1kg) i dinsta se jos par minuta. Zatim se doda meso i izmesa sa lukom i povrcem i sve se to dinsta dok meso ne dobije tamnu boju i dok sva voda ne ispari iz posude! Onda se dodaju zacini i 1 kafena soljica Pirinca i tek se tada pune Listovi Kupusa sa tom smesom...dalje je isti postupak! Ovako ce meso biti rastresito a ne tvrdo kao grudva Snega kao sto je u vase slucaju! PRIJATNO SVIMA
Podelite komentar