Recept za domaću sarmu iz rerne: Brže se sprema, a ukus joj je neodoljiv

Bez ovog tradicionalnog srpskog jela ne mogu se zamisliti jesenja i zimska trpeza

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 🌞

    05. oktobar 2021 | 13:43

    Stvar ukusa. Ja ne dinstam meso.🤷‍♀️

    Podelite komentar

  • BZ

    04. oktobar 2021 | 19:09

    U Bosni ne jedu svinjetinu ali u RS da.

    Podelite komentar

  • Slavko

    04. oktobar 2021 | 17:17

    Tako se SRPSKA SARMA ne kuva! Tako kuvaju u Bosni i Hrvatskoj! Kod nas se izdinsta ( proprzi) ista kolicina crnog Luka koliko ima i mesanog ( 60 % GOVEDJEG I 40% SVINJSKOG) mlevenog mesa, pa se u to doda 100g mesanog isitnjenog povrca, Sargarepa, Praziluk, Celer, Beli Luk...( ako je meso 1kg) i dinsta se jos par minuta. Zatim se doda meso i izmesa sa lukom i povrcem i sve se to dinsta dok meso ne dobije tamnu boju i dok sva voda ne ispari iz posude! Onda se dodaju zacini i 1 kafena soljica Pirinca i tek se tada pune Listovi Kupusa sa tom smesom...dalje je isti postupak! Ovako ce meso biti rastresito a ne tvrdo kao grudva Snega kao sto je u vase slucaju! PRIJATNO SVIMA

    Podelite komentar