≫ 

Recept za ćufte u paradajz sosu po bakinom receptu: Jelo stvoreno za uživanje

 ≫ 

Njihova priprema je veoma jednostavna, a ako pratite ovaj recept, dobar rezultat sigurno neće izostati

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Jedna baka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jedna baka

    08. oktobar 2021 | 16:42

    U ćuftete ne ide crni luk. Kad se naprave uvaljaju se u brašno i ostave u frižider. Posle se proprže ma masnoći sa svih strana, ako treba doda se još malo brašna, nalijte sa malo vode, prokuva i doda paradajz. Kuvati.

  • duška68

    08. oktobar 2021 | 15:11

    U faširano meso ide crni luk, u ćufte ne, meso, jaje, so, biber i tucana ili sl paprika, malo prezle i malo vode. Zamesiš, przić i sos po mogućstvu od domaćg paradajza.