≫ 

Recept za ćufte u paradajz sosu po bakinom receptu: Jelo stvoreno za uživanje

 ≫ 

Njihova priprema je veoma jednostavna, a ako pratite ovaj recept, dobar rezultat sigurno neće izostati

Komentari

  • Jedna baka

    8. oktobar 2021. | 16:42

    U ćuftete ne ide crni luk. Kad se naprave uvaljaju se u brašno i ostave u frižider. Posle se proprže ma masnoći sa svih strana, ako treba doda se još malo brašna, nalijte sa malo vode, prokuva i doda paradajz. Kuvati.

    Podelite komentar

  • duška68

    8. oktobar 2021. | 15:11

    U faširano meso ide crni luk, u ćufte ne, meso, jaje, so, biber i tucana ili sl paprika, malo prezle i malo vode. Zamesiš, przić i sos po mogućstvu od domaćg paradajza.

    Podelite komentar

    • 8. oktobar 2021. | 23:07

      Marina

      @duška68

      Godinama pravim ovako cufte i savrsene su. I naravno stavljam glavicu crnog luka!!! Bez crnog luka to nije to! Probajte necete se pokajati.pozdrav

      Podelite komentar