Originalni recept za krompirušu: Pita kakvu još niste probali
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Mirjana Janiš
Meso otvoreno na sredini vapi. Kako se jede! Kašikom!
Podelite komentar
Jedna bakica
Da demantujem vaš ,, originalni recept za krompirušu". U startu greška. Kod originalne krompiruše nema 500 gr. gotovih kora, već ručno rađene domaće kore. Brašno, so, voda i malo uja, a može i bez ulja. Sve ostao je samo krompiruša u pokušaju ili falš krompiruša. Moj deda ne bi ni probao krompiruša sa gotovim korama.
Podelite komentar