Da demantujem vaš ,, originalni recept za krompirušu". U startu greška. Kod originalne krompiruše nema 500 gr. gotovih kora, već ručno rađene domaće kore. Brašno, so, voda i malo uja, a može i bez ulja. Sve ostao je samo krompiruša u pokušaju ili falš krompiruša. Moj deda ne bi ni probao krompiruša sa gotovim korama.
Mirjana Janiš
Meso otvoreno na sredini vapi. Kako se jede! Kašikom!
Podelite komentar
Jedna bakica
Da demantujem vaš ,, originalni recept za krompirušu". U startu greška. Kod originalne krompiruše nema 500 gr. gotovih kora, već ručno rađene domaće kore. Brašno, so, voda i malo uja, a može i bez ulja. Sve ostao je samo krompiruša u pokušaju ili falš krompiruša. Moj deda ne bi ni probao krompiruša sa gotovim korama.
Podelite komentar