Recept za luk punjen mlevenim mesom: Specijalitet koji će vas oboriti s nogu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Zola
To jelo se zove sogan dolma. Staro tursko jelo.
Podelite komentar
Leona
Kakvu sunku, pobogu u turskoj kuhinji. I kako mislite izvaditi luk pa posoliti? Luk se oguli, a glavice se kuhaju neko vreme u vodi sa malo sirceta. I onda kad je kuhan, treba paziti kad se vadi, da ne pukne. Potom se filuje masom kao za paprike (meso, luk, pirinac, zacini). Kuha se dok se meso ne skuha, i posluzi se sa mileramom. Da sunka i kackvalj, hm
Podelite komentar